KISZOLGÁLÁS az interneten - keresőmarketing tanácsadás és más SEO szolgáltatások, honlap szerviz

Ezen a címen évekkel ezelőtt a Kárpáti Igaz Szó c. kárpátaljai magyar hírlap cikkeit olvashattad. Ha ezt keresed, itt találod: https://kiszo.net

SEO tanácsadás, honlap keresőoptimalizálás

Weboldal elemzés és optimalizálás Google kereséshez

Az online tartalom akkor található meg, ha tudjuk elérési címét (URL-jét) vagy kulcsszavaira rákeresve kidobja nekünk a Google. Ám ha egy adott kifejezés sok honlapon megtalálható, verseny alakul ki: a keresőalgoritmus bonyolult szempontrendszer szerint rangsorolja a találatokat. A laptulajdonosok érdeke, hogy az ő oldaluk kerüljön az élre. Épp a Google előresorolással foglalkozik a keresőmarketing tanácsadó.

keresőmarketing tanácsadás

Mi a keresőmarketing jelentése?

A keresőoptimalizálás és keresőmarketing közti különbség

Ha e fogalmak jelentését keressük az interneten, csupa hasonló definíciót találunk. A meghatározások többsége a tevékenyságek céljának megnevezésével definiál és alig is mond többet, mint hogy céljuk azonos: annak elérése, hogy egy adott honlap minél jobb helyezést érjen el előre megadott kulcsszavakkal a találati rangsorban. Ez persze igaz, ennél azonban létezhetnek árnyaltabb megközelítések. Megfigyelhető az is, a tömör leírások ritkán tesznek éles különbséget a két terminus technikus között, legtöbbszor egymás szinonimáiként merülnek fel.

A magyar Wikipédia keresőmarketing (= Search Engine Marketing = SEM) szócikkében például az említett cél megnevezése után azt emeli ki, hogy a SEM legfőbb eszköze maga a keresőoptimalizálás, emellett felsorolja még a fizetett hirdetéseket: ezek a találati oldalakon (SERP) megjelenő cost per click hirdetett linkek - ez stimmel. De utána a fizetett listázást (?) említi mint adatbázisba kerülést (valószínűleg indexelést értve ezen, ami nem listázás), ennek azonban a szócikk szerint sincs köze a találati listákon való rangsorához, holott ez a SEMnek a sine qua non-ja. Végül említi a szövegírást, ami azonban sokkal általánosabb online marketing és speciálisan tartalommarketing eszköz). Szó sem esik az amúgy is szűkszavú ismertetésben a közösségi marketing eljárásairól vagy arról, hogy a találatok snippet-szövege is felhasználható reklámelemek elhelyezésére.

A célok és eszközök révén való jelentés-meghatározás persze érvényes, talán mégis találóbb lehet egy lényegre törő ilyen definíció:

A keresőmarketing a keresőtalálati eredmények üzleti célú befolyásolása és felhasználása

Továbbb részletes információk beszerzéséhez, kérdések megválaszolásához emlékeztetünk arra, hogy A GOOGLE A BARÁTOD!

Mit jelent a keresőoptimalizálás (SEO)?

Webtechnikai eljárás, mely komplex módon egyesíti 1) a technikai háttér javítását, 2) a tartalom-optimalizálást és 3) az online visszacsatolások kiépítését. Ismertebb nevükön: 1) technikai SEO, 2) weboldal optimalizálás, 3) linképítés.

Az egyes műveletek végrehajtása általános és speciális keresőszempontok szerint történik abból a célból, hogy a fókuszba emelt honlap organikus helyezései javuljanak a keresőtalálati eredményoldalon. A klasszikus keresőoptimalizálás szakembere az csak az organikus találat szemszögéből tekint a feladatra, azaz kizárólag a keresőalgoritmusok rangsorolási logikáját igyekszik kifürkészni és ezeknek megfeleltetni a cégek, intézmények, szervezetek, vállalkozások vagy magánszemélyek internetes megjelenését. A találatok organikus (vagy természetes, normál) jellege arra utal, hogy a fizetett találatok, illetve a linkmarketing révén nyújtható támogatások nem tartoztak hatáskörébe (míg a keresőmarketingnek nagyon is részei), így a seo-szakértő nem irányít Google Ads kampány, nem vásárol és nem ad el linkeket, munkájában általában saját erőforrásaira és kreativitására hagyatkozik.

Mint internetes, vagyis online szolgáltatás a keresőmarketing árak tekintetében tág határok közt mozog, budapesti ügynökségek akár félmilliós havidíjas számlákat is kiállíthatnak. Szerényebb honlapszervizek linktuning projektjeiket olcsóbbak.

KisZoltán SEO-szakértő

További információk: Mi a SEM? Mi a keresőmarketing jelentése?

honlap seo szolgáltatásHonlap-SEO szolgáltatás

Az internet-szolgáltatások körében a honlap-készítésnél is speciálisabb ágazat foglalkozik az elkészült weboldak keresőszempontú optimalizálásával. E komplex tevékenységnek különböző lépcsői vannak, a legtöbb keresőmarketing ügynökség portfóliójában ezek mint szolgáltatás szerepelnek.

1. Weboldal elemzes, teendők

Körültekintő optimalizációs munka nem végezhető webanalízis nélkül. A keresőmarketing szempontú honlapelemzés feltárja és ezzel kiküszöbölhetővé teszi a hibákat, módot ad a felismert hiányosságok pótláséra, a teendők tételes összeírására. Egy alapos szakmai leirat alapján a honlapkészítő webmester és a tartalomfejlesztő elvégezheti az optimalizálást.

2. Tartalomoptimalizálás

Ha a honlaptulajdonos nem foglalkoztat ilyen szakembereket, gyakran a SEOszaki kényszerül arra, hogy elvégezze a teendőket,

 • egyfelől keresőbaráttá tegye a webtartalmat és a lapstruktúrát
 • másfelől gondoskodjon kulcsszavas relevanciájáról.

A kulcsszavak megfelelő reprezentációja az oldalon alapfeltétele a helyezésjavulásnak, kialakítása speciális tudást igényel. A weblap tematikus szakmaisága, organikus egysége és a releváns tartalma egyidejűleg csak nagy hozzáértéssel, tapasztalattal teljesíthető.

3. Pr-cikk / prémium linképítés

A Public relations cikkekben való linkelhelyezés újabban az online marketing legnépszerűbb eljárása. Hatékonysága ugyan bizonyított, ám ha szigorúan vesszük, a módszer sérti a Google irányelveit. Magas minőségű webes visszacsatolási rendszer ennél kifinomultabb, változatos metódusokkal hozható létre, csak ezt érdemes prémium linképítésnek nevezni. Eljárásai időigényesek, sok kreativitást igényelnek, ez a linképítő tarifacsomago árán is megmutatkozik.

4. Honlap menedzselés

Szükséges a közösségi marketing eszközeinek a felhasználása, az audit rendszerekbe való regisztrálás, fontosak a tartalom- és linkmegosztások, ahogy annak elérése is, hogy kívülállók hivatkozzanak a gondoskodásunk alatt álló website szövegeire.

Seo tanácsadás és keresőmarketing

sem tanácsadó

A Wikipédia keresőoptimalizálás címszava eléggé terjedelmes, egyben kissé unalmas is és nem ad alapvető választ fontos kérdésekre, például arra, hogy az optimalizáció ma már nem annyira egy szakmai tevékenység, hanem sokkal inkább webtechnikai online szolgáltatás, egyfajta honlapszerviz. Kicsit olyan ez, mintha gépkocsioptimalizálásról beszélnénk elméleti megközelítésben és alig esnék szó az autószervizről. Arról sem kapunk pontos információt, hogy a klasszikus SEO ma már nem választható le a kifejezetten üzleti hátterű SEM-ről, hiszen a jó helyezés nem dicsőség kérdése, hanem piaci érdek, és a marketing-szempontok gyakorlatilag bekebelezik a "tiszta" optimalizációt. A linképítésben például a hangsúly a PR-cikkekkel való operálásra tolódott át, márpedig ez az eredendően sajtós eljárás tipikus marketingtevékenység, semmit sem optimalizál, semmit sem tesz jobbá, alkalmasabbá, legfeljebb maximalizál (a keresők felől érkező forgalmat), célja a bevételnövelés és nem a weboldal optimálisabbá tétele. A webáruházak előresorolását célozva újabban már egy budapesti keresőmarketing ügynökség tanácsadással SEM foglalkozik, sem azzal, mi és hogyan van a szájton, csak nyomják a cikkeket szakmányban - és általában jó eredménnyel. Nem nyaggatják a honlaptulajdonost azzal, hogy több, minőségibb eredeti tartalmat helyezzen el oldalán, nem várnak tőle kreatív közreműködést - csak jó sok pénzt. Inkább jöjjön be a tőke, semmint menjen ki tartalomfejlesztésre.

Ez a markentilista hozzáállás távol áll a jelen honlap készítését és optimalizálását vegző szakembertől. Csakis tartalmilag kiváló minőségű weboldalakkal foglalkozik. Ha a megkeresés tárgyát képező nem ilyen, akkor először honlap elemzés elvégzését javasolja, majd SEO tanácsadás keretében összeírja a teendőket: hogyan feleltethető meg a portál a szakmai elvárásoknak. Ha ez megtörténik, következhet a linképítő munka speciális, egyéni stratégiát követő gyakorlata.

További infók: Optimalizálás, tanácsadás és havidíjas SEO szolgáltatások

Arvisura = szemantikus SEO

Milyen a kreatív szemantikai linképítés?

A Google a szemantikus web kritériumai szerint strukturálja adatbázisát. Az erre támaszkodó keresésekhez igazodó tartalmi szempontú intelligens linképítés azon a filozófiai feltevésen alapul, hogy minden jellegzetesség rálényegíthető az újonnan keletkező online entitásokra, illetve arra a szakmai tapasztalatra, hogy valamely kiválasztott webhely pozíciója csak abban az esetben befolyásolható, ha jelentésbeli összefüggés létezik a linket küldő és a backlinket fogadó webhely között.

Keresőmarketing és weboldal optimalizálás

A kreativitásnak mind a webtartalom fejlesztésében, mind az online marketing eszközök alkalmazásában meg kell mutatkoznia. Az internetes szolgáltatások sorában ilyen honlapszerviz vállalások szerepelnek: 1) Weboldal elemzés. 2) Honlap optimalizálás. 3) Keresőmarketing tanácsadás. 4. Prémium és PR-cikkes transzfer Arvisura linképítés.

A kreatív weboldal optimalizálás Google kereséshez történik előresorolás céljából. Szóba jöhet még: marketing szöveg írás és elhelyezés, tartalommarketing stratégia kidolgozása, pr-cikk megjelentetés

A Google alapú keresőmarketing szakember és SEM-SEO szaktanácsadó az organikus találatok közti előresorolás keresőszempontjai szerint végzi munkáját és teljesíti feladatát a klasszikus honlap keresőoptimalizálás elmélete szerint, de egyéni gyakorlati módszerekkel. A webtechnikai online szolgáltatás a SEO szakértő hobbija és hivatása, egy reális igény webes kiszolgálása.

 

SERP jelentése - előresorolás

Angolul Search Engine Results Page, a SERP jelentése magyarul: a keresőeszköz találati oldala, tehét az az eredményoldal, amelyen a keresőprogramok (Gugli, Yahoo, Bing, Yandex...) megjelenítik a valamely kulcsszóra történő rákeresés találatait, az interakció eredmény. A találati sorrend a keresőmotor rangsorási kritériumai szerint alakul ki. A Google előresorolás az ezen a listán való feljebb kerülést jelenti.

Conditio sine qua non jelentése

A pozíciószerzéshez elengedhetetlen feltétel az internetes entitás kondícióinak a megfelelősége. A webes jelenlét menedzselése túlmutat a keresőmarketing tanácsadó feladatán, de annak a tudásnak az átadáss részét képezi a tanácsadásnak, hogy a keresőszempontok érvényesítése az oldal online-marketing szempontú sikerének Conditio sine qua non-ja. A feltételek megteremtése speciális igény-kiszolgálás.

SEO PR cikk elhelyezés, linképítés

Tartalom és marketing - linkelhelyezés szövegben

PR cikk linképítés. Sikeres keresőmarketing módszer a Public relation cikk megjelentetése link elhelyezéssel. Az eljárás lényege: Googleoptimalizálás és célként az első helyre kerülés érdekében végzett kreatív munka PR és tartalommarketing stratégiával. Weboldal optimalizálás és keresőmarketing tanácsadás. Gyűjtőlap: Linkmarketinghez ajánlott SEO PR cikk oldal

Seo szakértő - honlap optimalizálás

Keresőmarketing szakértőtől megbízás alapján igényelhető havidíjas SEO szolgáltatás: honlap elemzés, tartalomfejlesztés, linképítés a biztonságos Google előresorolás elérésehez. Kárpáti Igaz Szó kárpátaljai magyar lap: Kiszó újság online megjelenése tíz évvel ezelőtt. Szolgáltatás, árucikk, termék marketing. Linképítés és weboldal optimalizálás Google kereséshez - előresorolás. Arvisura szemantikus keresőoptimalizálás. 2011-ig az Igazszó url-címe.

Eligazító helyek - internetes jelenlét

Webes jelenlét menedzselése

Online szereplési igény mint kereslet szüli a kiszolgálás kínálatát.
Honoldal optimalizálás és kereső-marketing tanácsadás tekintetében az igényesebb, komplexebb, prémium linképítésre alapozott SEO-munkát végzők elégedetlenek a szuperkereső jelenlegi működésével 2021 augusztusában. A kéthetes lefuttatásra szánt (július végén indírott, tehát már lefutott) Google link spam update algoritmus gyakorlatilag semmilyen hatással nem volt a magyar webre. Tovább: Havidíjas Google keresőoptimalizálás

Laptop szerviz Budapest

Laptopok és más mobil számítógépek, tábéagépek, okostelefonok javítása Budapesten. Transzformer tablet akkumulátor csere jótállással, Asus laptop kijelző javítás, Dell alkatrész csere. Lenovo laptop szerviz szolgáltatás. Helyben vásárolt alkatrészek ingyenes csaréje. Notebook tartozékok. Hardver eszközök, magyar QWERTZ billentyűzet. A helyes laptophasználat - tanácsok akkumulátor élettartam növelésáhez, töltő vásárlásához.

Virtuális szerver bérlés Bp., VPS hosting

Fizikai és virtuális szerverek bérlése, hostingolása, elhelyezése budapesti szerverteremben. Webtárhely szolgáltatás.

Mobilmarketing, SMS-küldés

Tömeges SMS-küldés hordozható számítógépről okostelefonra, mobil eszközre. Gateway szerver rendszer üzenetküldésre.

Télikert építés - Terasz fűtés

Terasz beépítés és télikert építés Budapest. Déli növények téli elhelyezése. Energiatakarékos megoldal a kültéri teraszfűtés infrasugárzókkal.

 

Más: seo pr cikk linkképítés, cikkek elhelyezése © bdk - honlap optimalizálásban seo szakértő

a Honlap SEO - Keresőmarketing szolgáltató blog frissei

Havidíjas Google keresőoptimalizálás

havidíjas seo - google keresőoptimalizálásEléggé magas a Google SEO szolgáltatások havidíja egy fővárosi tarifával működő keresőmarketing ügynökség esetében. Elvégre manapság kisebb vagyont is elkérhet havidíjas szolgáltatásaiért a webtechnikákkal foglalkozó budapesti cég. Az ügyfél (mondjuk kurrens cikkeket, például infrapaneleket értékesítő webáruház tulajdonosa) általában cseppet sem ért a keresőoptimalizálás komplex folyamataihoz, neki csak az fontos, hogy megugorjon “ingyen” forgalma a Google felől, a többi nem érdekli.

Honlap-SEO PR-cikkes linképítéssel

SEO PR LINKÉPÍTÉSHonlap optimalizálás és PR linképítés A weboldalak előrevitele a SERP rangsorában csak komplex módszerekkel lehetséges. Ezek közt kiemelt helyen szerepel a tartalomoptimalizálás és a linkprofil építés. Utóbbira több metódus is kínálkozik. Fókuszba lehet állítani a sok-sok hivatkozásra törekvést, de lehet kevesebb, viszont releváns tartalmi háttérrel alátámasztott hálózatépítést folytatni az előresorolás érdekében

A helyezés igénye a kereslet, az webes kiszolgálás a kínálat

SEO tanácsadás és keresőmarketing szolgáltatás

A webes jelenlét biztosítása és az online reputáció megszerzése az internet világában a politikai szereplők, társadalmi szervezetek és a termelésben vagy banki szférában jelenlévők számára is fontos, az üzleti élet és szolgáltatóipar kishalai számára azonban egyenesen létkérdés. Elsődlegesen az ő kiszolgálásuk a célja a tanácsadó szakembernek, aki szükség esetén néprajzi kérdésekben is eligazít.

Kiszól a lyuk a gödörből

Kecel környékén használatos szólás a Kiszól a lyuk a gödörből. Jelentése: A magát megjátszó nagyképű ember mondását szokták így fogadni. Lekicsinylő szólás. Kb. ezt jelenti:

 • Ez aztán nagyot mondott. Illetéktelenül szólt valamihez.

What does search engine marketing mean?

If we search for the meaning of these terms on the Internet, we find only a similar definition. Most of the definitions define the purpose of the activities and say little more than that they have the same goal: to get a website to rank as well as possible with predefined keywords in the search results. This is true, of course, but there may be more nuanced approaches. It can also be observed that concise descriptions rarely make a sharp distinction between the two term technicians, most often appearing as synonyms for each other. The definition of meaning through goals and means is, of course, valid, but perhaps a more substantive definition like this may be more appropriate:

 • Search engine marketing is the process of influencing and using search results for business purposes.
 • https://bdk.hhrf.org/seo/google.php
 • https://bdk.hhrf.org/seo/keresomarketing.php
 • https://tartalommarketing.org/keresomarketing-sem/
 • https://optimalizalas.url.ph/seo-tanacsadas/
 • https://up.hhrf.org/seo-pr-cikk-ajanlo-linkmarketing/
 • https://bdk.ungparty.net/
 • https://liberall.hu/balla-d-karoly-karoj/
 • https://elsohely.net/bdk/
 • https://xn--krptalja-8yac.net/magyar-irodalom-karpataljan/
 • https://bdk.hhrf.org/seo/pr-cikk/
 • https://keresomarketing.balla.biz/honlapelemzes/
 • https://keresomarketing.kárpátalja.net/
 • kiszo.hhrf.org/seo/havidijas-google-keresooptimalizalas/
 • https://honlap-seo.balla.biz/seo-szakerto/