Havidíjas Google keresőoptimalizálás

Google SEO szolgáltatások havidíja

Egy fővárosi tarifával működő keresőmarketing ügynökség manapság kisebb vagyont is elkérhet havidíjas szolgáltatásaiért. Az ügyfél (mondjuk kurrens cikkeket, például infrapaneleket értékesítő webáruház tulajdonosa) általában cseppet sem ért a keresőoptimalizálás komplex folyamataihoz, neki csak az fontos, hogy megugorjon „ingyen” forgalma a Google felől, ha ezt a keresőmarketinges cég számláit kifizetve havi szinten kevesebből megússza, mint amennyit egy Ads kampány során a hirdetett linkekért kifizetne, akkor nem búslakodik, elégedett a bevételnövekedéssel és ritkán firtatja, mit végzett az ügynökség a pénzéért. Fő, hogy növekszik a forgalom,és neki ezért nem kellett a honlappal semmit csinálnia. És ebben alighanem igaza van akkor is, ha a projektbe a budapesti ügynökség se ölte bele a szaktudását. Kb. annyit tettek, hogy PR-cikkeket írattak szakmányban, beletették a kliens webshopjának a linkjét és a tőle kapott havidíj töredékéért ezeket kihelyeztették különféle portálokra, webmagazinok, blogok felületére. Mivel a PR-cikk szövege releváns a webáruház termékeit illetően (hiszen azokról szól), a Google-algoritmusok értékelik őket és előbbre soroljál a kliensoldalt. Mindenki örül, elégedett. És joggal, mert ami egyszer top pozíciót szerzett, ritkán esik vissza: egy idő után maga a forgalom, a sok-sok kattintás tarja az élen.

Havidíjas honlap SEO szolgáltatás Budapest

Havidíjas honlap SEO

Weboldalak Google keresőoptimalizálása

Legtöbb megbízás fővárosi vállalkozásoktól várható. Webáruházaikat, céges oldalaikat gondozva az igényesebb, komplexebb, háttér-építő, biztonságos, prémium szintű, szemantikus linképítésre alapozott SEO-munkát végzők egyikeként úgy tartom, nincs rendjén az, amit fentebb leírtam. Ezt gondoltam végig, látván, hogy a kéthetes lefuttatásra szánt  (július végén indított, tehát mer lefutott) Google link spam update algoritmusa gyakorlatilag semmilyen hatással nem volt a magyar webre. Továbbra is rengeteg silány megjelenés pompázik élpozícióban.

Mindeközben én új projektbe kezdtem, egy tartalmilag újdonat új internetes bázis kiépítésével. Erről röviden, szakember kollégák okulására is.

Linképítés és honlap-optimalizálás

Új domain alatt új honlaprendszert építeni mindig öröm. Még ha az acdomain vajójában csak aldomain is. De az öröm indokolt már csak azért is, mert ilyenkor az ember hiúságában azt reméli, hogy most majd tökéleteset alkot, egyet sem követ el a korábbi hibái közül. Logikus lesz a könyvtárrendszer, célszerű helyre kerül minden segédfájl, okosan lesznek kitalálva a címkék és kategóriák – no és persze remek lesz minden statikus weblap és minden blogposzt, tartalmilag és kinézetileg, szövegében és tiszta valid kódjaiban egyaránt. Szeretni fogja a Guggola, élvezet lesz a keresőoptimalizálás. Aztán persze dehogy segít az elképzelt havidíjas linképítés ára a fellépő gondokon.

Most a szokásosnál is nagyobb a magammal szemben támasztott várakozás: az új kis webgalaxis egy új aldomain alatt épül, amelyet szemfülesen megszereztem. A honlap-rendszer igen sokrétű kíván lenni, úgy vélem, 2 év kell a felépítéséhez. Az első lépés, kell-e mondanom, a rendszer SEO-blogjának kiépítése (ez itt az!). Ma igen kemény munkával egyfelől kiválasztottam azt a 7-8 keresőkifejezést, amelyre koncentrálni fogok, továbbá elterveztem azt az 1 fő és 4 aloldalt, amelyek révén rendszer magja felépül. Az egyikre majd link is megy innen-onnan, de fontosnak tartom a kis bázis felvázolását is – már csak emlékeztetőül is, magam számára. Tehát

Statikus főlap:

Keresőmarketing tanácsadás Google kereséshez

Eddig elkészült posztok és statikus oldalak címe (páron link):

További témák és egy-két külső link aloldalakra, posztokra:

  • Honlap-SEO. Weboldal optimalizálás fővárosi vállalkozások számára
  • Google keresőoptimalizálás – SEO (erre is: google optimalizálás)
  • Honlapoptimalizálás – Weboldal Seo optimalizálás (erre is: honlap optimalizálás)
  • 2022: Havidíjas linképítés ára – link building
  • Linkmarketing – Keresőmarketing – prémium linképítés (ez alatt lesznek talán az aktuális munkák is)
  •  Saját honlap optimalizálás ingyen
  •  A Google a barátod – keresés
  • Google elősorolás a weblap optimalizálás és online marketing módszerével

Nulláról kezdeni valamit persze hallatlanul nehéz, de úgy érzem, teljes web-világom további gazdagításához mélyebben bele kell ásnom magam a hhrf fődomain lehetőségeibe, és mellőznöm kell a rosszul indexelt ingyenes blogok (főleg a rosszul teljesítő blogspot) keretét. Lássuk!

Frissítés: most ellenőriztem: az új rendszer főoldala szépen debütáltak: 2 héttel indulása után impozánsan jó helyen robbant be a Google-listákra. A Saját honlap optimalizálás című oldalon talán készítek kis összefoglaló táblázatot az első eredményekről.

Ami pedig azt a fránya havidíjat illeti. Ez itt ugyan nem Budapest, de ingyen SEO-konyhát én sem üzemeltetek Róber bácsiként. A prémium szintű weboptimalizálásnak megvan az értéke – és az ára is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük