Google honlap keresőoptimalizálás – SEO

Miért a Google keresőre optimalizálunk?

google keresőoptimalizálás - seo

Weboldalak Google keresőoptimalizálása – Honlap-SEO

2021-ben látványosan felgyorsult a keresőalgoritmusok frissítési üteme. A Google a minap jelentette be, hogy élesítette a Search spam link nevű algoritmust, amely kb. két hét alatt fog lefutni. Az alapalgoritmusnak ma már havi frissítéseivel és a The Page Experience Update júniusi indításával együtt egy két hónap alatt már a negyedik frissítés. A gyors fejlődés miatt, amióta a Pingvin és Panda beépült a folyaqmatosan frissülő alap algorithm programba, érdemes a honlap keresőoptimalizálás során némi időt szánni arra, hogy egyedi tartalmú (unique content) weboldalakat hozzunk létre. Közben azonban jó marketingesként ne feledkezzünk meg arról sem, hogy az alacsony forgalmú (low traffic) kulcsszavakkal történő linképítés nem a legjobb módja az értékes tartalommarketing eljárásoknak az organikus helyezés javításban, különösen, ha a kulcsszóilleszkedés – pl. infratermékek vagy klór-dioxid – a weblapon cseppet sem segít meghatározni az online hirdetés minőségi mutatóját.

De nem a keresőmarketingesek megrendszabályozására irányuló törekvései miatt szeretjük a Nagy Nyomkeresőt, hanem azért, mert a magyar weben a keresések 97 %-át ez bonyolítja és mert a SERP rangsorában elfoglalt pozíció jelentős üzleti tényező. Aki ma SEO-zik, az weboldal Google keresőoptimalizálást végez, mert az előresorolás elérésére kap megbízást.

Weboldalak tartalommarketing felhasználása

Ha megtörtént a helyezésjavulás, de forgalomnövekedésben elmarad az eredmény, akkor találjunk jobb kulcsszavakat a keywords content számára, így javíthatjuk a webhirdetést és a konverziós arányt is. Olyan weblapokat is létrehozhatunk, melyek közvetlen felhasználókat szólítanak meg. Hasznos továbbá a város-, régió-, és államneveket elhelyezni a kulcsszavainkban: Budapest, Kárpátalja. Nem is gondolnánk, hányan keresnek a keresőoptimalizálás budapest kulcsszóra.

Nem árt azzal tisztában lenni, hogy a Guggola online birodalmában szüntelenül forrong a SEO-verseny a SERP pozíciókért. A verhetetlen hirdetés és az üzleti siker optimalizálásával elérhetően az organikus találatok maximalizálása, mivel a profithoz jutás minden vállalkozó elsődleges céljai között helyezkedik el. Aki a weben megjelenik és profi szakértőhöz fordul, elvárja az első oldalra, első helyre kerülést.

Kapcsolódó weboldal: Budapesten Google honlap keresőoptimalizálás

Korábbi optimalizációs programjaimból: 2015-2021

Infrapanel fűtés optimalizálása – 2020-2022

infrasugárzó webshop

Az infravörös sugárzáson alapuló fűtés környezetbarát

2020-ban indult az infrafűtés-projekt az Infrabolt.hu webáruház és céges szakmai honlápjára fókuszálva. Némileg kapóra jött, hogy a kültéri teraszok fűtése okán korábbi SEO-programok (pl. teraszbeépítés bp) weboldalai is behozhatók voltak a munkába, és hogy a hőeloszlás optimalizálása a honlapokkal végzett műveletek kulcsszavával egyezést mutatott. Az infrapanel fűtés energiatakarékos volta számára pedig a környezetvédelemmel foglalkozó optimalizált honlapjaim biztosíthattak releváns kontextust. Így a szemantikus hálóba könnyű volt befonni olyan kulcsszavakat, mint energiatakarékos infra sötétsugárzó, termosztátos elektromos fűtőtest és nagy teljesítményű kültéri infrasugárzó teraszfűtésre.

Ivóvíz-fertőtlenítő szer: klór-dioxid – 2018-22

Korábbi munkanaplómból: 2018 őszén ivóvíz kezelés kulcsszóval elkezdtem egy új honlap-SEO-munkát, kíváncsi vagyok, mikor mutatkoznak meg a helyezések javításában első eredményei. Kevesen tudják, de nem UV-sugarakkal lehet fertőtleníteni, az infrasugárzó ivóvíz kezelésre is eredményesen bevethető.

A hatékony honlap keresőoptimalizálás egyik bevett fogása egyébként a külön kulcsszavas weboldalak létrehozása – pl. a Tiszta ivóvíz című blog -, ez módosíthatja az egyes long tail kulcsszavakhoz tartozó landing page céloldalakat is. Mivel minden optimalizációs kulcsszó a Google számára eltérő látásmódokat képvisel, a tökéletes keresőmarketing-kampány minden látogatót, a keresési kulcsszavak segítségével, elvezet arra a honlapra, mondjuk a Twinoxide.hu elérésűre, mely tartalmi relevancia és adekvát információk tekintetében a legmegfelelőbbnek bizonyul a vízfertőtlenítésben, ivóvízkezelésben.

Ivóvízkezelés klór-dioxidos (ClO2) szerekkel

A vízkezelés, ide értve az ivóvizez is, a természetben található, de nem eléggé tiszta és/vagy már az emberi környezetben szennyeződött vizet különféle vegyi és biológiai szennyeződésektől megtisztító eljárások gyűjtőfogalma. A természetes édesvizek és a vezetékes ivóvíz klór-dioxid oldattal való tisztításán túl ide sorolhatók az ökoszisztéma-egyensúly és a megújuló vízforrások újbóli ipari és háztartási hasznosítása érdekében alkalmazott technológiai műveletek összessége. Lásd még: Ívóvíz kezelés – tiszta biovíz arvisurák.

Laptop Budapest – márkaszerviz 2015-2018

Aktuális munkanaplómból: Egy új SEO-projektum. Javítómunka a laptopszervizben: akkumulátorok és laptop töltők javítása, cseréje. Az új technológiával digitális laptop-billentyűzet segítségével tölthetjük fel a notebook számtógép akkumulátorát. Az Asus cég fejlesztését elsőként a Lenovo, az Arvisura és a Dell alkalmazta szervizeiben. Lásd még: Asus akkumulátor, HP kijelző, magyar billentyűzet. Találati eredmény – Segédoldal: Asus akku transzfer ára. Szervíz nyitva tartás és magyar QWERT billentyűzet kiosztás. Infra fűtés sugárzó melegítőkkel. Honlap Szerviz Budapest.

A webáruházakat és a budapesti cégek internetes megjelenését backlink építéssel támogató SEO szakértő tudja, hogy az infravőrős hősugárzás környezetbarát, a Fold ivóvízkészlete tisztaságának megóvása pedig alapvető fenntarthatósági követelmény, így azt ezeket képviselő weblapok optimalizációja társadalmilag hasznos tevékenység.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük