PR-cikk rendelés, beküldés, megjelentetés

Keresőmarketing, PR-cikk publikálása

pr cikk rendelés, elhelyezés

PR-cikk elhelyezésének megrendelése

Ajánlott SEO-szolgáltatás kollégáknak és weboldal tulajdonosoknak: azonnali PR-cikk elhelyezés optimalizált blogokban. A Google-helyezések javítása érdekében vegye igénybe a linképítő PR-cikk elhelyezés kínálta lehetőségeket! Jelenleg ez a leghatékonyabb és legbiztonságosabb keresőmarketing módszer, hogy honlapjának organikus forgalmát növelje. A kész Public relations cikk az elhelyezés megrendelését követően 24 órán belül garantáltan megjelenik magas Moz DA értékű honlapon. Keresőoptimalizálás és linkmarketing prémium minőségben: keresse a SEO-szakértőt, küldjön üzenetet a fenti linkre kattintva!

PR marketing: public relations cikkek

Public relations és tartalommarketing eszközök. Intézze megrendelését szöveges üzenetekkel online felületekről! Optimalizáltassa weboldalát a pr-linképítés technikájával, ennek helyezésjavító szerepe van az organikus találati rangsorban.

A mostani aktuális SEO-projekt az infrafűtéssel foglalkoző webáruházat támogatja, míg a korábbi linképítő program által támogatott vállalkozás profilja ez volt: címlista alapján szöveges üzenetek tömeges kézbesítése ügyfélkör számára mobilkészülékre weboldalról. A felújított jelen blogbejegyzés eredetileg épp ezt járta körbe.

SMS küldés tömeges számban mobiltelefonra

A mobileszközök, okostelefonok használatának általánossá válásával nagy számban és közel egyidejűleg küldhető marketing célú szöveges tartalom. Számos potenciális vásárlónak kézbesített ún. tömeges SMS szétküldése a leghatékonyabb formájává vált a telefonos direkt marketing területén. Ennél csak a keresők felől a céges weboldalra organikus forgalom hatékonyak (PR-cikk beküldés).

A rövid szöveges üzenet számos okból erre sokkal alkalmasabb az automatizált élő- vagy géphangos telefonhívásnál. Ez a szolgáltatás kiváló lehetőséget ad az üzleti vállalkozások, hatóságok, intézmények vagy akár a politikai pártok számára, hogy kiterjedt ügyfélkörükkel (törzsvásárlók,  regisztrál felhasználók, nyilvántartott tagság) élő kapcsolatot tartsanak, akciók esetén mozgósítsák őket. A csoportos üzenetküldés hasznos az operatív munkamenet megszervezésében olyan cégek, intézmények számára is, melyek ezres vagy nagyobb számú munkatárssal rendelkeznek.

Mobilmarketing eszközök: SMS kampány

A jól megfogalmazott szöveges marketingüzenetnek mindig van személyes aspektusa, az ügyfél  úgy érzi, személyesen őt szólították meg, rá gondoltak, rá számítanak, neki üzentek – így a tömegesen továbbított smsek mozgósító, például vásárlást ösztönző hatása jelentős.

Kutatások bizonyítják, hogy a szöveges üzenetváltás népszerűbb a telefonálásnál, de a webes böngészés megelőzi. Egy átlagos európai vállalat havi szinten 40 millió marketing célú SMS-t továbbít ügyfeleinek, de optimalizált honlapját ennél is több kattintás érheti. A módszer alkalmassága abban rejlik, hogy ezen a révén megvalósul a személyre szabott kapcsolatteremtés ügyféllel és a direct marketing kampány a legjobb áron bonyolítható le, a küldő fél azonnali visszajelzést kap.

A pr-szolgálatot és tartalommarketing szolgáltatást nyújtó cégek szakemberei 0-24 órában felügyelik az SMS küldő rendszer működését. Az Arvisura egyedi fejlesztésű rendszerében küldött  üzeneteket 97 %-ban megnyitják a címzettek, éppen ezért a szolgáltatást igénybe vevők biztosak lehetnek abban, a legkedvezőbb ajánlatot kapják, mi több, a tömeges sms-küldés ingyenesen kipróbálható laptopról.

SEO tanácsadás kampány indításához

 • a tanácsadás ingyenes, skype-on is működik, kapcsolat- és linképítés
 • osszuk kategóriákra ügyfeleinket érdeklődési kör, életkor, lakhely, nem vagy más kritériumok szerint
 • küldjünk a kiválasztott célcsoport tagjainak személyre szabott ajánlatokat igényeiket figyelembe véve
 • csak napközben küldjünk csoportos SMS üzenetet ügyfeleinknek, az éjszakai és hajnali órákban érkező reklámértesítések zavaróak és kontraproduktívak
 • csak aktuális, jól megfogalmazott, tömör marketing üzeneteket küldjünk – a hosszú szöveg elriasztja a vásárlókat

PR linképítés: adatbázis létrehozása

Az SMS-kampányok célközönsége naponta cirka ötven alkalommal pillant az okostelefonjára, és az alkalmak 98 százalékában el is olvassa a SEO cikk tartalmát. De hogyan gyűjtsük össze a célzott vásárlók adatait, hogyan készítsünk címlistát ügyfélkörünkről? Például így:

 1. Feliratkozási űrlap létrehozása, terjesztése.A feliratkozási forma legyen átlátható,  gyorsan kitölthető. Tartalmazza a kliens nevét és telefonszámát. Az ilyen űrlapokat érdemes az áruházláncokban terjeszteni és a céges weboldal főoldalán elhelyezni
 2. A feliratkozásért kínáljunk valamilyen bónuszt vagy árengedményt.
 3. Tüntessük fel, hogy bármikor leiratkozhatnak a csoportos SMS küldés listájáról
 4. Szervezzünk versenyt, nyereményakciókat a közösségi hálókon. Az akcióban való részvétel feltétele legyen az sms hírlevélre való feliratkozás.
 5. online felületről vezérelt technológiával lehetséges pr-cikkek feltöltése

További részletek szolgáltatásunk a pr linképítés segítségével optimalizált honlapján találhatók:

 • SMS-kampány tervezés – tömeges sms-küldés – pr tartalom marketing

SEM és SEO rendszerű pr üzenetküldés

Az online marketingkampányokban a PR üzenetek küldése természetesen nem egyesével történik, hanem csoportosan, tömegesen és szinte egyidejűleg. Ehhez megfelelő programtámogatás és hardver háttér szükséges. A korszerű módszerek SEM-jellegűek: az ilyen rendszer lényege, hogy közvetlenül egy webfelületről, vagyis egy optimalizált honlapról irányítható a folyamat, amelynek során adatbázis alapján mobil eszköz használata nélkül történik a marketing szövegek továbbítása a megfelelő mobilhálózatokra, melyeknek keresőmarketing központjai az előfizetőknek kézbesítik küldeményünket. Az Arvisura SEO szolgáltatás havidíja bár magas, de a budapesti honlapszerviz praktikus, testre szabható adminfelületet biztosít a cikkek megrendelőinek, amelyek használata nem igények szaktudást és amelyekről a Google helyezés javítását célzó SEM-kampány könnyen levezényelhető és ellenőrizhető.

Honlap keresőoptimalizálás ingyen?

A szolgáltatás nagy- és középvállalatokat céloz, tehát nem ingyenes és nem lakossági – de ára igen kedvező, piacképes, és a nyújtott kiegészítő szolgáltatásokat (például visszakövetési lehetőség, statisztikai kimutatások sokféle bontásban, weboldal audit). Tapasztalatunk a honlap elemzés terén azt mutatja, hogy nincsen olyan magyarországi vagy pláne budapesti vállalkozás, beleértve az keresőoptimalizálás területén működő webszolgálttókat, amely ne tudná használni az interneten keresztül történő online megrendelés küldés optimális lehetőségeit a jobb értékesítési mutatók és a nagyobb organikus forgalom elérése érdekében.

Google helyezés javítás, PR linképítés

Weboldalak esetében az organikus találati forgalom növelés hatékonyan és eredményesen tiszta forrású PR-cikkek megjelentetésével érhető el. A folyó ügyek eredete jobb megoldást nyerhet Kárpátalján is a pr-cikk linképítés online alkalmazásával 2021 januárja után is.

pr cikk árak

Honlap keresőoptimalizálás – PR-cikk linképítés ára

Az online tartalommarketing módszerek közül a pr-cikkes linképítő eljárás a legbiztonságosabb. Információk: Árak 2021: public relations cikkek linképítéshez. Honlap-optimalizálás – Első oldalra kerülés a Google-keresőben. Organikus forgalomnövelés SEO-szakember havidíjas segítségével most!

Hozzászólások lezárva.