Linkelhelyezés SEO PR cikk szövegében

Spam linkek avagy jók-e a PR-cikkek?

linkelhelyezés seo pr cikk

Kulcszavas PR-cikk linképítés

Mivel a Google egyre szigorúbb szemmel figyeli a keresőmarketing szakemberek linképítő munkáját, a hivatkozási hálózat felépítése egyre komplexebb és egyre több kreativitást igénylő feladattá vált. De sokan a dolog könnyebb végét fogják meg. Különösen vonatkozik ez azokra a budapesti SEO-ügynökségekre, amelyek kizárólag public relations cikkek közlésével operálnak. Sok szövegről kétségtelenül lerí, hogy kizárólag a kulcsszavas link becsomagolására szolgálnak: hevenyészetten vannak megírva és mást sem tesznek, csak követik marketinges szöveggyártás alapszabályait.

A találati helyezések befolyásolásának ez a módja elvben illegális, a magyar nyelvterületen azonban a legelterjedtebb keresőoptimalizálási eljárás és hatékonyságát a tapasztalat ezerszer be is bizonyította. Annyit már minden linkmarketinges megtanult, hogy linkeket csak úgy kitenni nem célszerű, ezek ma már hatástalanok, szemben a rutinosan felépített közleményekkell, amelyekről igen nehéz eldönteni, hogy természetes érdeklődésből születtek-e vagy a linképítő munka termékei.

Google Link Spam algoritmus

A napokban többek között az így kihelyezett linkekre vonatkozó újabb szigorító algoritmus indult útjára, a Link Spam update algorithm. Ahogy egy kolléga észrevételezte, a magyar weben az üzleti célú weboldalak támogatására nagy részarányban alkalmaznak olyan linkeket, amelyek voltaképp sértik a Google irányelveit, de ezek mégis effektívek, pedig előfordulnak körbelinkelések és se seri, se száma a PR cikkes linkeknek, vendégposztoknak. Holott a Guggola 2012-13-as Pingvin algoritmusa óta tudható, hogy igazából maga a nem természetes úton keletkezett kulcsszavas linkfelhő egésze elértéktelenedhet – régebben büntetés is járt érte. Ám azt tapasztaljuk, az illegális, black hat seo keretében létrejött linkek jól működnek az előresorolásban.

Így nehéz elmagyarázni a honlaptulajdonosoknak, hogy működik a linképítés és egyáltalán a Google helyezés javítását célzó linkmarketing 2021-ben? Még inkább az, píárcikk helyett szerintünk miért jobb a szakmai szintű SEO cikk. << itt kérhetsz árajánlatot!

Mi a linkmarketing lényege?

A linkmarketing a weboldalakra kihelyezett linkek keresőmarketing-célú felhasználását jelenti, de utalhat a linkekkel való kereskedésre is. A keresőmotorok felértékelik az olyan weboldalt, amelyre sok minőségi honlap hivatkozik. Évekig a legtöbb linkkatalógus, linkgyűjtemény ingyenesen kínálja a linkelhelyezés lehetőségét, de minden esetben érdemes volt akkor is mérlegelni, élünk-e vele. Korábban valóban hatékony módszer volt és széles körben alkalmazták a SEO-szakemberek, mára már inkább atiltott módszerek egyike lett, értelmét vesztette a fórumokba, blogokba való marketing célzatú hivatkozások szapora elhelyezése. Ezeket leváltva mára csupán a magas keresőmarketing értékű weboldalakon elhelyezett piár cikkek pozíciójavító hatása jelentős, ezzel felértékelődtek a tartalommarketing módszerek, és sokan keresik akár magas árak mellett is a PR-cikk megjelentetés lehetőségét kulcsszavas linkelhelyezés céljából, erről számos szakmai anyag értekezik.

  • honlap optimalizálás: seo net google keresőmarketing

Linkelhelyezés azonnal Seo célból

SEO Pr-cikk megjelentetés, elhelyezés nagy online marketing értékű weboldalon a Google Link Spam algoritmus árnyékában. A keresőoptimalizálás célból épített weboldalakon elhelyezett cég- és termékbemutató piár cikkek hivatkozásainak jelentős előresoroló, helyezés javító hatása van. Honlap optimalizálás, linképítés ingyen? A PR linképítés ára marketing szövegbe ágyazással hatásos, de nem olcsó. A weboldal elemzés és honlap-optimalizálás, valamint a linkmarketing tevékenység folytatása helyezésjavító célból. Public relations cikkek blogokban. Marketing szöveg írás.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.