Honlap-SEO PR-cikkes linképítéssel

Honlap optimalizálás és PR linképítés

SEO PR LINKÉPÍTÉS

PR linképítés. Honlap-SEO

Köztudott, hogy a webáruházak, cikkgyűjtő portálok, céges honlapok és más weboldalak sikeres előre vitele a SERP rangsorában csak komplex módszerekkel lehetséges. Ezek közt kiemelt helyen szerepel a tartalomoptimalizálás és a linkprofil építés. Utóbbira több metódus is kínálkozik.

Fókuszba lehet állítani a sok-sok hivatkozásra törekvést (tematikus katalógusok, cégjegyzékek, linkmegosztó közösségi oldalak…), de lehet kevesebb, viszont releváns tartalmi háttérrel alátámasztott visszacsatolási hálózat építésével operálni. Az utóbbi nagyobb szaktudást, saját webrendszert és sok ráfordított munkát igényel – és prémium szintű linképítést eredményez.

Google előresorolás tartalommarketing módszerrel

Ne feledd: a minőségi online tartalom minden siker aranykulcsa, állítja a Google, amikor honlap-optimalizáló szakembereket óvja a link-manipulációktól. Természetesen a honlaptartalom valóban a legfontosabb kritérium a rangsorolásban.

Vagyis az intelligens keresőprogram akkor sorolja előre a weboldalt, ha annak tartalma megfelel a SEO-szempontoknak és így az algoritmusok nemcsak akadálytalanul feltérképezhetik, hanem összetett kritériumaik felől vizsgálva meg is állapíthatják alkalmasságát. Azt, hogy egy-egy kulcsszóra nézve ez a webtartalom releváns-e. Számot tarthat-e a felhasználók érdeklődésére – és mindez élményszerűen jelenik- meg. Magának a kulcsszavas relevanciának a kialakítása igen kényes feladat. Ezt jól tudják a szövegírók és a keresőmarketinges szakemberek egyaránt.

Amikor azonban a Google emberei a tartalmat helyezik az első helyre, látens módon nemcsak magának a honlapnak a tartalmára utalnak, hanem arra is, hogy milyen helyről, milyen minőségű weboldalról érkeznek a hivatkozások az adott egységre. Azaz minden backlink tartalmi háttere közel ugyanolyan fontos, mint a céloldali kontent.

Keresőmarketing ügynökségek részéről a megfelelő háttértámogatás kialakítása újabban szinte kizárólag piár cikkek elhelyezésével történik. Ezekben a SEO célú PR-cikkekben biztosíthatja a linképítő a szemantikus összefüggést a hivatkozó és a hivatkozott hely között. Ezen a réven válik a visszacsatolás adekváttá és relevánssá, és ezen a módon valóban javítja az eljárás a célzott website organikus találatok szerinti Google-helyezéseit.

Honlap-Seo: a PR-cikk linképítés nehéz

seo pr linképítésBelátható: a keresőoptimalizálásnak ez a módszere eléggé nehézkes, hiszen hatalmas mennyiségű szöveges tartalmat kell létrehozni ahhoz, hogy elegendő public relation cikk álljon a rendelkezésünkre. Cél, hogy az ezekbe ágyazott linkek sokasága mozdítsa előre a támogatott weboldalt.

És mint ahogy korábban ez az ipari mennyiségben előállított link-katalógusokkal történt, most a marketingszövegek gyártására és elhelyezésére szakosodtak egyes keresőmarketing ügynökségek. E cégeknél országosan szövegírók ezrei-tízezrei, világviszonylatban talán milliói foglalkoznak cikkírással. Plusz legalább ennyien ügyködnek ezek megjelentetésén blogokban, gyűjtőportálokon, webmagazinokban. Felmérhetetlen a speciálisan erre szakosodott laphálózatok száma.

Újabban szövegíró szoftvereket, mesterséges intelligenciát is használnak textusok előállítására.

Mielőtt a linképítő célú piár-cikk megjelenik egy honlapon, ajánlatos a publikáció helyét szintén optimalizálni. Azaz mind tartalmát, mind a háttértámogatást illetően gondoskodni megfelelőségéről. Ennélfogva az így kialakított és hiperhivatkozásokkal összekapcsolt rendszer felépítése idő- és munkaigényes, éppen ezért joggal nevezik az eljárást prémium linképítésnek.

Minden megbízó figyelmébe! A PR-cikkes linképítésre ráfordított idő munkabére arányos az elvégzett szakmai munka mennyiségével – azaz magas.

Webáruház optimalizálás – technikai Seo

Online áruházak előresorolása a fenti módszerekkel eredményesen végigvihető. A webshop optimalizálás speciális lehetősége a termékismertető szövegekben rejlik. A lapokon általában szűkszavúak a leírások, így egy-egy PR-cikk írás megoldható az árucikk részletes leírásával. Ez egyszerre közönségbarát és a másutt nem olvasható textus okán keresőbarát megoldás.

Ami a technikai Seo elvárásait illeti, itt elsődlegesen a gyors mobilos betöltődést kell lehetővé tenni.

Cikkírás Egészség – Gyógyítás témában

Speciális megbízások esetében a webszövegek előállítása fokozott felelősséget követel. Az ilyen a marketinganyagok elkészítése gyakran fejtörést okoz. A megbízó jól teszi, ha profikra bízza ezt a munkát. Az egészség megőrzésével, gyógyítási technikákkal, orvosi eszközökkel kapcsolatos honlapjának támogatását public relatinons szövegekkel bízza keresőmarketinges szakemberekre! Ajánló: Cikkek a gyógyításról, egészségről.

Téma: Google előresorolás a linképítés és a kreatív tartalommarketing módszerrel az egészségügy vagy más tematika területén. Jelesül a módszer: előresorolás PR-cikkes linképítés segítségével és a white hat SEM legális eljárásaival.

Honlap SEO optimalizálás. A szemantikus web kontextusában, a fogalmi hálón releváns tartalmú, marketing célú prcikk elhelyezés, azonnali megjelenés optimalizált weboldalon, blogban, seo-portálon weboldal-szakértő segítségével. Kísérlet: http://eletmod.lapunk.hu/

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük