Magánélet és munkahely dilemma, melyik a fontosabb

munkahelyi dilemma

Legyünk akár nők, akár férfiak, szerte bárhol a nagyvilágban, de mindannyiunkban közös a sikerre való törekvés. Siker a munkahelyen, siker a családban, siker az életben. De működhet-e egyszerre több területen is a siker és egyáltalán mi a siker? 

Mit jelent sikeresnek lenni?

Te sikeres vagy az életedben? Elgondolkodtál már azon, hogy mit is jelent sikeresnek lenni? Azért nehéz definiálni a sikert, mert egyénenként mást jelent. Tételezzük fel, hogy a Katika 500. 000Ft-ot keres havonta, ő ennek köszönhetően sikeresnek érzi magát a munkahelyén. De ugyanakkor korán reggel elmegy, és csak este 6-ra ér haza. Két kisgyerekét apa és a nagyszülők hordják-viszik. Ő csak a lefekvéskor tud már velük lenni, de akkor se teljes egészében, mert rengeteg házimunka várja. Mire ágyba kerül már hullafáradt és a férjével sincs se ereje, se kedve együtt lenni.  Akkor a magánéletében sikeres? Valószínűleg nem érzi annak magát és külső szemmel sem tűnik annak.

Míg, a másik hölgy, legyen Erika egész nap otthon van, jövedelme nincs, de részt vesz a gyerekei életében, elmegy az anyák napi műsorra, aktívan közreműködik a gyerekek mindennapjaiban. Ő, akkor sikeres a magánéletében? De nem sikeres a munkahelyén?

Az idilli állapot elérése sokszor lehetetlen?

Mit sulykol belénk a média? Az a sikeres, aki tökéletes külsővel bír, drága ruhái vannak, tengerparton nyaral… De tényleg csak akkor vagyunk sikeresek, ha megfelelünk a celebek nyújtotta képnek?

Ne hagyjuk becsapni magunkat és ne más alapján mérlegeljük magunkat. Nem attól lesz boldog a gyermekünk, ha Disneyland-be visszük, nem attól fog szeretni a párunk, ha makulátlan az arcbőrünk. És semmiképp sem ezek a sikerhez, a testi-lelki egyensúlyhoz vezető szempontok.

Az egyensúlyhoz azonban hozzátartozik az is, hogy elégedettek legyünk a testsúlyunkkal. Ha Ön már régen küzd a fogyókúrával, de sikert nem igazán tudott elérni, akkor a fogyasztószerek gyors és valós segítséget jelenthetnek. Adipex P, Genesis Sibutramine, Adipex Retard, hogy néhányat említsünk. Segítenek abban, hogy csökkenjen az étvágya és így kevesebb kalóriával is beérje, amivel beindul a fogyás és hatékony lesz a fogyókúra. Mindig figyeljen arra, hogy eredeti Adipex rendelése mellett döntsön és nehogy hamisítványt vegyen meg.

Záró gondolatként, az élet minden területére igazak Winston Churchill szavai:

„a siker nem más, mint kudarcot, kudarcra halmozni, miközben nem veszítjük el lelkesedésünket”

Szólj hozzá!