Önnek is sokat fáj a hasa?

hasfajas

A gyomornyálkahártya izomzatának görcsös összehúzódása során erős hasfájással járó tüneteteket élhetünk át, amelyet még akár savas böfögés is kísérheti, ha a gyomorsavuk túlteng.

Mi okozhat gyomorfájdalmat?

Legtöbbször váratlanul jelentkezik és erős rosszullét kíséri. Se az étel, se az ital nem esik jó, gyakran jelentkezik hányás és rekesztáji égő fájdalom.

Az okok hátterében különböző dolgok lehetnek:

  • stressz vagy pszichés terhelés
  • gyógyszerek, fájdalomcsillapítók szedése okán fellépő tünet
  • dohányzás
  • túl fűszeres ételek fogyasztása okán
  • baktérium kerül a gyomorba (valamilyen étellel bekerülve), akár a zöldség-gyümölcs fogyasztás során is előfordulhat, ha nem megfelelően van megmosva

Mit tehetünk hasfájás esetén?

Fontos, hogy hányás után diétázzunk és csak fokozatosan térjünk vissza az étkezéshez. Kímélő, diétás étrendet folytassunk.

Amellett, hogy megválogatjuk, hogy mit eszünk meg, fontos, hogy mértékletesek is legyünk. Először csak keveset együnk, hogy ne terheljük túl a gyomrunkat.

Kerüljük a zsíros, nehezen emészthető ételeket.

Ha néhány napot kímélő étrendet folytatunk, akkor a végére még sokkal jobban is érezhetjük magunkat a bőrünkben.

Ez akár egy jó kezdőpont is lehet a fogyókúrába való kezdésre. Tudvalevő dolog, hogy egy fogyókúra csak akkor lehet sikeres, ha kevesebbet eszünk, kevesebb kalóriát viszünk be a szervezetünkbe.

Ha egy fogyókúra nem sikeres, akkor az amiatt van, mert több kalóriát viszünk be, mint amennyit a szervezetünk fel tud használni.

Önnek is gondot okoz, hogy megálljt parancsoljon az evésnek? Akkor van egy tuti módszer, ami már nagyon sokaknál bizonyított és ami tudományos érvekkel alátámasztott. A fogyasztószerek segítségével garantáltan sikert ér el a fogyásban, mivel pont abban segítenek, ami nehezen szokott menni.

Az, hogy kevesebbet együnk sokszor nem könnyű, folyton nassolni van kedvünk, nyitogatjuk a hűtőajtót és olyanokat is megeszünk, amire nincs szükségünk.

Vannak azonban olyan hatóanyagok, mint a sibutramine vagy a fentermin, amelyek csökkenteni képesek az éhségérzetet. Úgy teheti a mindennapos dolgait, hogy közben nem motoszkál ott a fejében, hogy jó lenne valamit bekapni. Így a főétkezések közötti fölös kalóriabevitel elfelejthető.

Olyan kiváló termékek kaphatók, mint az Adipex-P, Adipex Retard, Genesis Sibutramine.

Mindegyik ugyanazzal a hatásmechanizmussal működik. Figyeljen oda, hogy hol dönt Adipex rendelése mellett, nehogy hamisítás áldozata legyen!

Szólj hozzá!