Organikus SEO. Google első hely

Keresőmarketing és Google honlap-SEO

google első hely - seo szakértő

Első organikus találat a Google keresőben SEO-szakértő segítségével

A honlap-tulajdonosok és a tartalomkereséshez valamelyest konyítók már tudják egy ideje, hogy az első organikus találat egy weboldal (főleg, ha ez egy online áruház) számára nagy üzleti siker, hiszen ez a keresési eredményoldal (SERP) kitüntetett pozíciója, ez növeli a bevételt például egy Arvisura könyveket forgalmazó webáruház esetében – és ez minden SEO-szakember és laptulajdonos álma is egyszersmind. Igen, a Google felől ez hoz forgalmat, megtekintést, kattintást, előfizetőt, vásárlót, megrendelőt, üzleti partnert. Ha például addiktológiai konzultáns kulcsszóval egy weblap első a keresőben, tulajdonosa bízhat abban, hogy hozzá fordulnak az alkoholfüggő szenvedélybetegek.

Weblap optimalizálás – első organikus találat

Így kezdtem optimalizálni. 2011-ben jószerével még el sem kezdtem a tartalmi alapú keresőoptimalizálást az Arvisura könyv letöltés témájával kapcsolatban írt marketing szövegek okán a PR-cikk szóra, de az akkori komplex bázis-blogom posztja a kombinált kereséssel máris a Google találati lista első organikus találati helyére került. Nem kis honlap-optimalizálói büszkeséggel és keresőmarketing-becsvággyal ezt írtam ott, akkor még nem tudván, hogy 2018-ban a szemantikus keresés, korábban, 2015-ben a VPS szerverbérlés és webszolgáltatás, 2016-ban a laptop akku szerviz budapest, majd 2020-ban a klór-dióxid és agorafóbia keresőszavakat fogom beletűzni a description szövegbe és link anchor textbe, mi több, az elérési URL-t is megváltoztatom, mivel egy új SEO-projektem ezt kívánja a céloldalak kulcsszórendszerét és fogalmi hálóját illetően.

A keresőoptimalizálás szakértő dolga

Szemantikus SEO alapok – prémium linképítés

Az internetes protokoll szerint publikált webtartalmak kereshetőségének protokolljai és platformjai a honlaprendszerek fejlesztői részéről ugyan elkészültek, de a web egésze közel sem szemantikus. Az információk egymáshoz rendeltsége inkább csak egy-egy rendszeren belül (pl. Wikipédia) valósul meg. Hogy mégis lehetővé vált az internetes tartalmak szemantikus keresése, az a Google érdeme, lévén rendszerében a gigantikus méretű adatbázist kezelő algoritmusok összefüggéseikben látják és értelmezik az információkat, köszönhetően a rejtett szemantikai indexelésnek. A szemantikus SEO a nagy kereső által létrehozott fogalmi térkép alapján igyekszik az optimalizált honlapot a fogalmi háló gócpontjában elhelyezni, ezzel biztosítva számára a top helyezéseket az organikus találati rangsorban.

Google első hely szakértő segítségével

Szemantikus kereső: 2021-ban mennyi a prémium link ára? Az organikus találati Google első hely megszerzése TOP siker. Üzleti haszon is lett belőle: transzferár találat, pr-cikk megjelentetés és noteszgép javító szolgáltatás szakértőtől. A webtechnika lehetővé teszi, hogy a keresőoptimalizáló Google-szakember marketing szempontból kedvező pozícióba segítse például a budapesti laptopszerviz honlapját.

Laptop szerviz szolgáltatás Bp

Transzformer laptop – marketing szolgáltatás Bp Asus és Dell modellekkel. Az ember, ha seózásra adja a fejét,  mindig tanul valamit. Én például most azt, hogy mi az a notebook transzferár és mi különbözteti meg a piaci ártól. Nem kell megijedni, nem képzem át magam közgazdásszá vagy számtech pénzügyi szakivá. Habár a magyar irodalom talán jobban járna… Hanem, úgy fest, több év kihagyás után újra bizonyos honlap-optimalizációs (SEO töltő) tevékenységre adom a fejem. Így voltaképp most azt tesztelem, hogy a Google keresőjében a „transzformer tablet” szóra milyen helyen jelenik meg ez a posztom. Ha egyáltalán… Akinek nincs jobb dolga, figyelje, aki meg többet akar tudni a témáról, egyelőre, mielőtt valóban szakmai oldalt ajánlanék (linkerősítő céllal is) ezt a leírást ajánlom. Adózási szempontból mi a transzfer ár infra fűtés és laptop kijelző csere esetén?

Asus 19V 3.42A 65W helyettesítő új laptop töltő

(EXA0703YH, PA-1650-01, PA-1700-02, ADP-65JH DB). Gyárival megegyező minőségű Asus 19V 3,42A 65W helyettesítő laptop töltő a legtöbb Asus laptophoz jó, 2 év csere garanciával.
 
Weblaptop Budapest Transzferár SEO – első a Google-listán. Laptop kijelző szerviz – VPS szerver szolgáltatás. Tartalomalapú honlap optimalizálás, keresőmarketing transzfer ár kijelző, szemantikus kereső és transzfer ár

Asus töltő, Dell akku notebook szervizből Budapesten 

A megbízó honlapját a legtöbb márka- és alkatrésznévvel felhúztuk a TOP találatok közé, később ezt tettük az infrapanel-fűtés kulcsszavaival is a honlapszervizben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük