Pszichoterápiás rendelő BP + SEO

Pszichoterápia + Google honlap-SEO

pszichoterápia és seo

Pszichoterápiás rendelő weboldalának optimalizálása

Mivel 2010-ben, amikor életvitelem gyökeresen megváltozott, feltett szándékom lett az, hogy egy éven belül legfőbb kereseti forrásommá tegyem honlap-SEO- és keresőmarketing munkámat, ezért hónapról hónapra egy-egy témában új weboldalt indítottam. Ezeket folyamatosan optimalizálás alatt tartva szerettem volna elérni, hogy a jó Google-szereplés okán reklámhordozóvá, illetve linkmarketing szempontjából hasznosíthatóvá váljanak. A tíz év alatt felépített SEO-bázisomról sokszor beszámoltam, lényegében most is hasonlóképp dolgozom, ennek lényege, hogy egyfelől a különböző helyeken létesített pr-cikk SEO-oldalakat egybelinkeljem, rendszerbe állítsam, másfelől főleg ezek révén a fentebb említett tematikus szájtokat felértékeljem a keresőmarketing és weboldal optimalizálás, azaz a honlap-SEO rendelkezésemre álló eszközeivel.A cél az online autoritás és a top Google-helyezés megszerzése.

A magánrendelő weboldalának optimalizálása

még nem kezdődött el, de persze én az ilyen munkát soha nem tekintem formális technikai feladatnak. Ha a tét a Budapest Pszichoterápia találati lista megcélzása, akkor naná, hogy rá kerül a Pesti és Budai Tanácsadó említése mellett Sellye János és Mérei Ferenc neve, továbbá a Benedek István-féle Aranyketrec és persze a Lipótmező is.

Stresszkutatás, pszichodráma, Freud és persze a kognitív pszihoterápia – ezek sem maradhatnak és a farvízről befigyel az általam eléggé lenézett agykontroll is. Szóba hozom továbbá az addiktológiai konzultációt. A weboldal egyébként nem rossz, meg lehet vizitálni:  Pszichoterápiás rendelő Budapest + Seo keresőoptimalizálás.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük