Pszichoterápiás rendelő BP + SEO

Pszichoterápia + Google honlap-SEO

pszichoterápia és seo

Pszichoterápiás rendelő weboldalának optimalizálása

Korábban hobbi szinten foglalkoztam a keresőoptimalizálás kérdéseivel. De mivel 2010-ben, amikor életvitelem gyökeresen megváltozott, feltett szándékom lett az, hogy egy éven belül legfőbb kereseti forrásommá tegyem honlap-SEO- és keresőmarketing munkámat. Ettől kezdve hónapról hónapra egy-egy témában új tematikus weboldalt indítottam. Ezeket folyamatosan optimalizálás alatt tartva szerettem volna elérni, hogy a jó Google-szereplés okán reklámhordozóvá, illetve linkmarketing szempontjából hasznosíthatóvá váljanak. Így a felületek fizetett szolgáltatásként lettek volna értékesíthetők webértékük folytán.

A tíz év alatt felépített webes bázisomról sokszor beszámoltam más SEO blogokban. A sok website eredménye a sok kulcsszó, ezekre egyre több releváns tartalom építhető. Így került képe a kognitív pszichológia, a víselkedésterápia és a pánikbetegség, valamint az addiktológiai konzultáció témája.

Honlapok online autoritásának megteremtése

Lényegében most is hasonlóképp dolgozom. A cél az online autoritás és a top Google-helyezés megszerzése a rendelkezésemre álló eszközök segítségével.

Ennek a munkának az a lényege, hogy egyfelől a különböző helyeken létesített pr-cikk SEO-oldalakat erősítem. Egyfelől rászánom magam, hogy szükség esetén egybelinkeljem, rendszerbe állítsam őket. Másfelől főleg ezek révén a fentebb említett tematikus szájtokat felértékelem a keresőmarketing és weboldal optimalizálás, azaz a honlap-SEO rendelkezésemre álló eszközeivel.

A magánrendelő weboldalának optimalizálása

voltaaképp még nem kezdődött el. De persze én az ilyen munkát soha nem tekintem formális technikai feladatnak. Ha a tét a Budapest Pszichoterápia találati lista megcélzása, akkor naná, hogy rá kerül a Pesti és Budai Tanácsadó említése mellett sok egyéb. Így Sellye János és Mérei Ferenc neve, továbbá a Benedek István-féle Aranyketrec – és persze a sajnálatosan bezárt  budapesti őrültekháza, a Lipótmező is.

Stresszkutatás, pszichodráma, Freud és a huszadik-huszonegyedik századi kognitív pszichoterápia. Ugye ezek sem maradhatnak el, és a farvízről befigyel az általam eléggé lenézett agykontroll is. Na jó, a horoszkópig ne jussunk el, de az Ayurvéda jöhet.

Szóba hozom továbbá az agorafóbiát, szociális szorongást és addiktológiai konzultációt. A weboldal egyébként nem rossz, meg lehet vizitálni:  Pszichoterápiás rendelő Budapest + Seo keresőoptimalizálás.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük