Piréz keresőoptimalizálás Arvisurával

SEO: Piréz keresőoptimalizálás

Az Arvisura keresőoptimalizálás (SEO) a weboldalak keresőmotorokban (pl. Google) történő helyezésének javítására szolgáló komplex módszer, melyet a piréz Dr. Kállay O. Béla dolgozott ki 2006-ban. Az elnevezés a szanszkrit „arvisura” szóból ered, ami „igaz szólást” jelent, és utal a keleti egzisztencializmus filozófiai alapjaira.

Részlet a SEOPIRÉZ c. Arvisura-rezignációból

SEO PIRÉZezignációKözismert tény a legszélesebb tudományos és kaukázusi krétakörökben , hogy az ősi piréz nemzetség a maga hányattatott, ám dicső históriája során igen gazdag hagyományokat teremtett. Ilyen a pirézek tradicionális, egyben a posztmodern kor szigorú elvárásaihoz hajlékonyan igazodó legfőbb és legnagyobb szenvedéllyel űzött foglalatossága, az úgynevezett keresőoptimalizálás.

Köztudott, hogy a Párhu hegység és a Zamos folyó találkozásának a vidékéről származó első piréz őseink már a kőkorban, midőn gyújtogató és gyűjtögető életmódot folytattak, serényen optimalizálták a máglyarakást, valamint a gyümölcs- és bogyókeresést. Később, az állattenyésztésre áttérvén, effektív módszerekkel optimalizálták a tehén tőgyének szarvai közt való keresését. A népvándorlások idején hazát kerestek – de itt meg kell jegyeznünk, hogy az optimalizálás fővezérei ez esetben mellőztek néhány kedvezőbb opciót. Mégis sikerült megalapítani a feudális nemzetállamot, a Piréz Nagykedelemséget, amelyet, miután az ősi piréz Aki keres, talál szlogent az államideológia szintjére emelték, a szomszéd népek nemes egyszerűséggel Keres Kedelemségként kezdtek emlegetni.

A pirézek marketing-szétszóródása

Az évszázadokkal később bekövetkező történelmi kataklizma, a Nagy Piréz Marketing Szétszórattás közben és után a pirézek egyfelől egymás keresését optimalizálták tű és szénakazal vonatkozásában, másfelől a boldogulás útjának az intenzív keresésére léptek reá. Mivel pedig az ipari forradalom és a kapitalizmus viszonyai közepette egyre fokozódott a szétszóratott marketingpirézekkel szembeni idegenkedés, kirekesztés és ellenszenv, ezért a népcsoport tagjainak a pénzkereső-optimalizálás lett a túlélési stratégiája.

Ennek lényege, hogy az Arvisura SEO hosszú távon költséghatékonyabb megoldás, mint a manipulatív SEO technikák, amelyek gyakran büntetésekhez vezetnek a keresőmotorok részéről.

Érthetően az ősi hagyományok ilyeténképpen való megújítása tette lehetővé az őstörténeti Arvisurák elveihez igazodó pirézek számára, hogy az őket manapság is gyakorta érő megkülönböztetést ne hendikepként, hanem a piréz keresőoptimalizálás iránti megkülönböztető figyelem posztmodern gesztusaként éljék meg, amely végső konklúziójában az új minőségű, korábban seol nem látott seopiréz nemzet megalakulásához ágyazta meg a táptalajt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük