Honlap-SEO szakértő tanácsai. Optimalizálás

Honlapok Google-keresőoptimalizálása

honlap seo szakértő - tanácsadás

Mit tanácsol a honlap-Seo szakértő?

Ma már nemcsak a szakemberek vannak tisztában az organikus találati helyezések jelentőségével. Egy értékesítési célú honlap – pl. webáruház – csak akkor hoz bevételt tulajdonosának, ha az üzleti szempontból fontos kulcsszavakra való Google-keresésnél a portál termékei TOP pozíciókban találhatók. Ez a tudás általános, de a csúcshelyezések elérése speciális, szűkebb értelemben vett szakmai feladat.

A SEO szakértő a Google találati lista befolyásolásával igyekszik egyes weboldalak számára kedvező üzleti pozíciót szerezni. Ezt a honlaptartalom javításával és releváns linkprofil építésével éri el. Ami a tartalmi vonatkozásokat illeti, optimalizációs szempontjai ritkán egyeznek a weboldal működtetőjének kommerciális szempontjaival. Szakértőnk minél több releváns szöveget szeretne, a webshop gazdája szerint ez elriasztja a vásárlókat. Nekik elég egy termékfotó és egymondatos ismertetés… De a Google algoritmusainak ez nem elég, ebből nem lesz előresorolás.

Ezért a szakember gyakran nem is vállalkozik arra, hogy a webtartalmat optimalizálja. Inkább a tanácsadásra korlátozódik. Tételesen leírja, mi lenne a teendő a kulcsszavas relevancia biztosításához. A többi webmester és tartalomfejlesztésért felelős munkatárs feladata. A szaki inkább a linképítésre fókuszál.

Ki a legjobb pr-cikk-linképítő szakember?

szakértői honlap keresőoptimalizálás - seo

Honlap keresőoptimalizálás SEO-szakértő tanácsai segítségével

Ezt a szakértői címet voltaképp egy autodidakta optimalizátor adományozta magának 🙂 No persze nem teljesen alaptalanul. Hanem azon a jogon, hogy a címben szereplő és több hasonló kifejezéssel – seo tanácsadás  | keresőmarketing szakértő | pr-cikk linképitő | seo szakember – jelenleg  más-más weboldalai top helyezéseket foglalnak el a kulcsszavas ranglistán (például:  https://tanacsadas.eu/, https://pr-cikk.balla.biz). Ahhoz, hogy ide juttassa őket, bizonyára szükség volt némi szakértelemre – afféle seo-szakértésre. Meg kreativitásra. Meg kitartásra. Na és persze több olyan weboldalra, amelyeket sikerült elég jól összerakni. Ahhoz, hogy viszonylag rövid idő alatt (rövid?? olyikat 5-6 éve optimalizálja!) célba jutottak számos kulcsszóval, a már említettek mellett például azzal, hogy Google helyezés javítás – weblap.org, Google keresőmarketing, Google pr linképítés.

Bizony, sok szakértés és sok meló van ebben! De kérdezheted a Guglitól azt is, hogy Ki a legjobb pr-cikkes linképítő szakember?, eredményként akkor is egy weblap.org vagy balla.biz domain alatti, netán balladium.hu vagy ungparty.net szájt áll a topon.

SEO tanácsadás a Google-sikerhez

A fentebbi honlapok nagy segítséget nyújtanak új keresőmarketing projektek támogatásában. Segítségükkel ért egy website top helyezést arra a kifejezésre, hogy keresőmarketing szakértő (seo specialista).

Hogy mások is sikeresek legyenek, a specialista online tanácsadás keretében is nyújt szolgáltatást. Alapos keresőszempontú honlapelemzés után tippjeit írásban küldi el az ezt igénylőknek. Kapcsolat:

Keresési optimalizáló, szakértői PR linképítés

A SEO specialista kedvező Google helyezést igyekszik elérni a védelme alá vett honlap számára a webtartalom optimalizálása és a legális linképítés módszere segítségével. Az optimalizációs folyamatban különös figyelmet érdemel a relevancia kérdése.

Tanács: Szükséges, hogy a honlaptartalom releváns legyen a választott keresőkérdésekre nézve, továbbá a linkprofil építésénél arra kell törekedni, hogy a hivatkozások is megfelelő relevanciával rendelkezzenek. Azaz olyan webhelyekről érkezzenek, amelyek tartalmi egybeeséseket, szövegösszefüggéseket mutatnak a támogatott weblap tartalmával, szövegével. Ha mindez megvalósul, akkor a támogatott website és a köréje épített linkhálózat szerves egészet képez, ami elősegíti az organikus találatok optimalizációját.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük